QUEEN OF INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 839 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Queen of India. Meer weten? Ontdek meer

19 feb 2024 om 8:23 Heerlijke vegetarische mogelijkheden! Zeker voor herhaling vatbaar. Het duurde even maar dan heb je ook wat.,,
14 feb 2024 om 20:03 Prima
9 feb 2024 om 11:15 Echt heerlijk eten en vriendelijke mensen
14 jan 2024 om 18:18 Wat een teleurstelling. Twee gerechten besteld, beide een zeer waterige saus. Het gerecht met grote garnalen, tevens een dunne waterige saus met (jawel) zes garnalen. Dit gerecht kostte maar liefs € 19,50. Daar ga ik nooit meer bestellen
8 jan 2024 om 21:28 Was heerlijk en kwam precies op afgesproken tijd
8 jan 2024 om 20:03 Heerlijk! Alles was heel warm en kwam goed op tijd (hadden om 16:45 besteld voor 18:00 bezorgen)! Ook een hele vriendlijke bezorger. Een echt aanrader :)
31 dec 2023 om 12:30 Het was weer verrukkelijk! Heel warm bezorgd (iets langer moeten wachten dan was aangegeven, geen wonder ook: in deze tijd van het jaar en met zulk heerlijk eten), ruim voldoende en goed ingepakt.
31 dec 2023 om 11:05 Het eten was zoals altijd heerlijk! Maar de bezorging wel erg langzaam. We bestelden om 17 uur en om 18.45 kwam het pas. Waardoor onze avond anders liep dan gepland.
23 dec 2023 om 18:57 Was warm optijd, en lekker van smaak.
9 dec 2023 om 4:07 Koud eten, bezorgtijd lang en veel te duur voor wat je krijgt.
7 dec 2023 om 19:02 The food was decent, but the delivery driver was insanely rude. I would have concidered ordering here again if he hadn't acted the way he did.
4 dec 2023 om 18:29 A generous serving and delicious. Very fast delivery too. Wow.